Koerstraject

Een Koerstraject is bedoeld om snel helder te krijgen welke loopbaan bij jou past. Met een ervaren loopbaancoach praat je over wat jou drijft, waar je tegenaan loopt en wat er moet gebeuren om je toekomstdromen waar te maken.

Iets voor jou? 
Een Koerstraject is nuttig als je actief aan de slag wilt met je eigen loopbaan, bijvoorbeeld als je toe bent aan een nieuwe stap, maar je weet niet in welke richting. Of als je werk wilt maken van je talenten, zowel letterlijk als figuurlijk. Een Koerstraject is een kort en intensief loopbaantraject, dat om veel zelfwerkzaamheid vraagt. Het is belangrijk dat je er tijd in wilt investeren (3 uur per week).

Waar gaat het over?
Thema's die aan bod komen, zijn:

  • Je persoonlijke kracht en je ontwikkelprofiel
  • De vitale kenmerken in je werk(omgeving)
  • Je drive en motivatie
  • Je mogelijke loopbaanscenario
  • Het zoekprofiel dat past bij de baan die je zoekt
  • Een actieplan waarmee je direct aan de slag kunt

Hoe werkt het?
Je voert drie gesprekken met een professionele loopbaancaoch, die je confronteert, aanmoedigt, spiegelt, én de structuur bewaakt. De gesprekken duren 5 kwartier en vinden plaats in 2-3 maanden tijd, met tussentijdse thuiswerkopdrachten. Verder vul je een aantal vragenlijsten in, waarvan de uitslag tijdens de gesprekken wordt besproken. Ook ga je op onderzoek uit en schrijf je met hulp van de coach jouw zoekprofiel en een actieplan. Samen maak je afspraken over terugkoppeling naar jouw leidinggevende.

Aanmelden