Ik vraag advies

Kan jouw loopbaan wel een impuls gebruiken? Er zijn allerlei manieren waarop je in actie kunt komen. Binnen GGZ Oost Brabant helpen verschillende professionals je graag met je loopbaanvragen. Vraag gewoon eens een vrijblijvend gesprek aan. Je kunt ook meteen gericht aan de slag. De digitale loopbaancoach is een e-module, die je kunt doorlopen waar en wanneer het jou uitkomt. Wil je wat meer verantwoordelijkheid en graaf je graag wat dieper? Dan is een Koerstraject misschien iets voor jou. Bij het Servicepunt Zorg en Welzijn kun je terecht voor informatie, workshops en ontmoetingen.

Dit kun je doen:

Deze professionals helpen je graag met je loopbaanvragen:

  • Je teamleider en je HR-adviseur zijn de allereersten bij wie je terecht kunt voor een gesprek over je toekomst. Zij kennen je het best.
  • Onze mobiliteitsadviseurs adviseren en ondersteunen je als je (al dan niet vrijwillig) op zoek bent naar een andere baan, binnen of buiten de organisatie. Het eerste gesprek is vertrouwelijk, als je dat wilt. Via de mobiliteitsadviseurs kun je ook een Koerstraject aanvragen. Samen met een loopbaanadviseur kom je dan in drie sessies tot de kern van jouw loopbaanvraag.
  • Opleidingadviseurs Monique Meutstege en Willeke den Brok helpen je met uiteenlopende leervragen. Ze helpen je met het onderzoeken van je vraag en geven werkbare adviezen over leren en ontwikkelen. Je vindt ze bij Opleidingen & Onderzoek.
  • Zit je echt niet lekker in je vel en ben je bang dat je je werk niet volhoudt? Ga dan in gesprek met een van onze bedrijfsartsen. Voor een afspraak bel of mail je de verzuimadministratie, (0492) 84 61 28. Je werkgever wordt niet geïnformeerd over jullie gesprek.