Ik vraag advies

Kan jouw loopbaan wel een impuls gebruiken? Er zijn allerlei manieren waarop je in actie kunt komen. Binnen GGZ Oost Brabant helpen verschillende professionals je graag met je loopbaanvragen. Vraag gewoon eens een vrijblijvend gesprek aan. Je kunt ook meteen gericht aan de slag. De digitale loopbaancoach is een e-module, die je kunt doorlopen waar en wanneer het jou uitkomt. Wil je wat meer verantwoordelijkheid en graaf je graag wat dieper? Dan is een Koerstraject misschien iets voor jou.

Dit kun je doen:

Deze professionals helpen je graag met je loopbaanvragen:

  • Je teamleider en je HR-adviseur zijn de allereersten bij wie je terecht kunt voor een gesprek over je toekomst. Zij kennen je het best.
  • Onze mobiliteitsadviseurs adviseren en ondersteunen je als je (al dan niet vrijwillig) op zoek bent naar een andere baan, binnen of buiten de organisatie. Het eerste gesprek is vertrouwelijk, als je dat wilt. Via de mobiliteitsadviseurs kun je ook een Koerstraject aanvragen. Samen met een loopbaanadviseur kom je dan in drie sessies tot de kern van jouw loopbaanvraag.
  • Opleidingadviseurs Willeke den Brok helpt je met uiteenlopende leervragen. Ze helpt je met het onderzoeken van je vraag en geeft werkbare adviezen over leren en ontwikkelen. Je vindt haar bij HR.
  • Zit je echt niet lekker in je vel en ben je bang dat je je werk niet volhoudt? Ga dan in gesprek met een van onze bedrijfsartsen. Voor een afspraak bel of mail je de helpdeskverzuim, (0492) 84 61 21. Je werkgever wordt niet geïnformeerd over jullie gesprek.