Jobcraften

Leuker werk, zonder van baan te veranderen… dat kan! Maak kennis met de techniek van het jobcraften (vrij vertaald: het bewerken of boetseren van je baan). Je ontdekt hoe je bepaalde onderdelen van je werk kunt aanpassen, zodat ze beter aansluiten bij je competenties en behoeften.

Met meer plezier en energie naar je werk gaan, omdat je je werk en werkomgeving hebt aangepast aan je persoonlijke wensen. Mogelijkheden creëren voor persoonlijke ontwikkeling, een goede balans vinden tussen werk en privéleven balans - dat soort dingen leer je in de training Jobcraften. Het doel is niet dat we straks allemaal alléén nog maar doen wat we leuk vinden, maar plezier in je werk is wel het uitgangspunt. De reden is simpel. Als jij zoveel mogelijk doet wat je goed kunt en leuk vindt, hou je je werk langer vol. Als je werkgever hebben wij baat bij gezonde, gelukkige mensen.

Opzet
De training start met een opdracht, die je thuis uitvoert. Daarna volgen twee groepsbijeenkomsten van een dagdeel. In een korte terugkomsessie deel je vervolgens de resultaten met de andere deelnemers.    

Aanmelden
Aanmelden kan via het Learnlinq. Lukt dit niet? Neem dan contact op met het Servicepunt HR, via mail of 0492 84 61 21.